Please update your Flash Player to view content.

UTENOS VAIKŲ LOPŠELIS - DARŽELIS „ŠALTINĖLIS"

J. Basanavičiaus g. 73 LT- 28240 Utena.
el. paštas: saltineliomd@saltinelis.utena.lm.lt, tel.: +370 389 55408.
Kodas: 190174635. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre. 
Biudžetinė įstaiga. Steigėjas: Utenos rajono taryba.

 

2014 m. spalio 27 d., 28 d. Utenoje vyko pedagogų konferencija „Trys P: Paskatink! Padėk! Pasidžiauk!“.Konferenciją inicijavo ir organizavo Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyrius ir Utenos švietimo centras.

Konferencijos tikslas - gerinti ugdytinių mokymosi ir ugdymosi pasiekimus, skatinant pedagogų dalinimąsi gerąja darbo patirtimi apie taikomas vertinimo strategijas ugdymo procese.

Konferencijoje pranešimus skaitė, gerąją darbo patirtį pristatė ir „Šaltinėlio“ pedagogai –Diana Tumėnienė (tema „Tėvų ir auklėtojų partnerystė. Nauda, galimybės ir sunkumai“), Danutė Andrijauskienė (tema „Ugdymosi aplinkų vaidmuo ikimokyklinio amžiaus vaikų kūrybiškumo ugdymui“), Ligita Drobelienė (tema „Ugdymosi aplinkų keitimas ikimokykliniame amžiuje“), Dalė Pranskūnienė (tema„Kintančių ugdymosi aplinkų įtaka vaikų ugdymosi motyvacijai“). Direktorė Violeta Puodžiukienė skaitė pranešimą ir buvo pedagogų darbo grupės moderatorius sekcijoje Pasidžiauk! tema „Ikimokyklinio amžiaus vaikų pasiekimų stebėjimas, vertinimas“.

 
Copyright © 2024 Utenos vaikų lopšelis darželis „Šaltinėlis". All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates
Norėdami pagerinti naršymo kokybę, naudojame slapukus, kuriuos galima bet kada atšaukti.