Please update your Flash Player to view content.

UTENOS VAIKŲ LOPŠELIS - DARŽELIS „ŠALTINĖLIS"

J. Basanavičiaus g. 73 LT- 28240 Utena.
el. paštas: saltineliomd@saltinelis.utena.lm.lt, tel.: +370 389 55408.
Kodas: 190174635. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre. 
Biudžetinė įstaiga. Steigėjas: Utenos rajono taryba.

 

Vasario 16-oji Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Tai svarbi data kiekvienam lietuviui. Visą savaitę grupėse vyko projektinė veikla „Tu, pati gražiausia, mano Lietuva". Ugdomųjų veiklų metu ugdytiniai mokėsi pažinti savo šalį, sužinojo kuo Lietuva įdomi ir išskirtinė. Kruopščiai ir išradingai kūrė, piešė, konstravo valstybės simbolius, svajonių pilis, miestą, kuriame gyvename.

„Bitučių'' ir „Boružiukų'' grupių vaikai dalyvavo kūrybinėje– pažintinėje veikloje „Pažinkime Lietuvą“, kuri vyko Utenos Kraštotyros muziejuje.

Į projektinę veiklą „Tu, pati gražiausia, mano Lietuva", aktyviai įsijungė ugdytinių tėveliai. Kartu su vaikais, pasitelkę savo išmonę, padarė daug gražių kūrybinių darbų. Įstaigoje surengta šių darbų paroda.

 Vasario 13 d., į šventiškai papuoštą salę, aidint smagiai muzikai, rinkosi ikimokyklinių ir priešmokyklinių grupių ugdytiniai, pedagogai, svečiai. Šventinis rytmetis prasidėjo tautine giesme, giedant vaikams ir šventės dalyviams. Šventėje vaikai deklamavo eiles, aidėjo smagios dainos, kojos trepsėjo linksmus ratelius, daug gražių žodžių buvo skirta Gimtinei, Tėvynei, Lietuvai. Šventė baigėsi gera nuotaika ir saldžiomis vaišėmis.

Projektinę veiklą organizavo ir vykdė vyr. auklėtoja Janina Vilūnienė, muzikos vadovės Dalė Pranskūnienė ir Gražina Kapčiuvienė

 
Copyright © 2024 Utenos vaikų lopšelis darželis „Šaltinėlis". All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates
Norėdami pagerinti naršymo kokybę, naudojame slapukus, kuriuos galima bet kada atšaukti.