Please update your Flash Player to view content.

UTENOS VAIKŲ LOPŠELIS - DARŽELIS „ŠALTINĖLIS"

J. Basanavičiaus g. 73 LT- 28240 Utena.
el. paštas: saltineliomd@saltinelis.utena.lm.lt, tel.: +370 389 55408.
Kodas: 190174635. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre. 
Biudžetinė įstaiga. Steigėjas: Utenos rajono taryba.

 

Vaikų lopšelio-darželio „Šaltinėlis“ mergaičių sportinių šokių grupė „Kikilis“, vadovaujama Dianos Tumėnienės,jau antrus metus iš eilės savo kūrybą ir sunkaus darbo rezultatus pristatė ikimokyklinio amžiaus vaikų festivalyje „Pabiručių fiesta 2015“.

Renginys vyko šeštadienį (2015 m. balandžio 25 d.), į renginį nuo „Šaltinėlio“ pajudėjo autobusas su 17 šokėjų ir gražiu būriu tėvelių, brolių, seserų, senelių ir netgi krikšto tėvų. Renginyje dalyvavo Vilniaus, Varėnos ir Utenos kolektyvai.Vaikų lopšelio-darželio „Šaltinėlis“ mergaičių sportinių šokių grupė renginyje pristatė du numerius: Lėja Viltė Vygantaitė padeklamavo jautrų eilėraštį apie močiutę, grupė pašoko trankų šokį. Sportinių šokių grupės „Kikilis“ mergaitės žiūrovus stebino atsipalaidavimu ir ramybe — mergaitės nesijaudino nei prieš pasirodymą, nei pasirodymo metu. Tai — grupėsilgalaikės patirties ir dažnų pasirodymų rezultatas.

Festivalio organizatoriai šokėjas apdovanojo rėmėjų dovanomis, festivalio ženkliukais, vardinėmis padėkomis. Smagi kelionė į renginį, šiltas žiūrovų palaikymas ir bendri visų vykusiųjų pietūs — gerų emocijų pliūpsnis ir užtaisas ateities darbams.

 
Copyright © 2024 Utenos vaikų lopšelis darželis „Šaltinėlis". All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates
Norėdami pagerinti naršymo kokybę, naudojame slapukus, kuriuos galima bet kada atšaukti.