Spausdinti
Peržiūros: 726

Gruodžio mėn. viduryje vaikų lopšelio-darželio kieme esanti eglutė pasipuošė ypatingais žaislais. Edukacinę veiklą „Pasidaryk pats: Kalėdinės eglutės žaislai iš šieno“ organizavo mokytojos, dirbančios pagal ikimokyklinio ugdymo programą, Ligita Drobelė ir Aldona Vilčinskienė. Kalėdinius žaislus gamino visų grupių mokytojos, tėveliai, talkino vaikai.

Kalėdinės šventės prasidėjo eglutės puošimu, linksmais rateliais ir žaidimais bei Kalėdų senelio pasveikinimu prie gražiosios eglutės.

Ikimokyklinio ugdymo „Meškučiai“ ir „Bitutės“ grupių vaikučiai Utenos kultūros centre žiūrėjo spektaklį „Batuota katė“, po spektaklio susitiko su Kalėdų seneliu ir kitais pasakų gyventojais.

Kalėdų senelis  su priešmokyklinio ugdymo „Pelėdžiukai“ ir „Lašiukai“, ikimokyklinio ugdymo „Aitvarai“ ir „Žiogeliai“ grupių ugdytiniais susitiko Panevėžio lėlių vežimo teatre, kur vaikai gėrėjosi žymaus danų pasakų kūrėjo H. K. Anderseno istorija, nukėlusia į nepaprastą, kupiną svajonių, abejonių ir stebuklų pasaulį – spektakliu „Mergaitė su degtukais“. 

Džiugių akimirkų netrūko ir įstaigos darbuotojams.